# **2023 BOMMARITO 500 INDYCAR SERIES EVENT SCHEDULE**

#### Thursday, August 24

5:00 – 8:00 p.m. Infield Camper Early Move-In

### Friday, August 25

10:00 a.m. - 2:00 p.m.Infield Camper Move-In12:00 - 8 p.m.General Camper Move-In

# Saturday, August 26

7:00 a.m.	Parking Lots Open
7:30 a.m.	Spectator Gates Open
	Paddock* / Gateway Garage Experience Opens
8:00 a.m.	Vintage Indy Exhibition Laps (30 min.)
8:55 a.m.	INDY NXT Practice (45 min.)
10:00 a.m.	NTT INDYCAR Series Practice (60 min.)
11:45 a.m.	INDY NXT Qualifying (45 min.)
1:00 p.m.	NTT INDYCAR Series Qualifying (60 min.)
2:35 p.m.	INDY NXT "OUTFRONT Showdown" Race
4:00 p.m.	NTT INDYCAR Group A – Highline Practice (15 min.)
4:15 p.m.	NTT INDYCAR Group B – Highline Practice (15 min.)
4:45 p.m.	NTT INDYCAR Final Practice – All Cars (60 min.)
5:45 p.m.	Racing Concludes
7:30 p.m.	Paddock / Gateway Garage Experience Closes

# Sunday, August 27

7:00 a.m.	Parking Lots Open
7:30 a.m.	Spectator Gates Open
	Paddock* / Gateway Garage Experience Opens
8:00 a.m.	USAC Silver Crown Practice (45 min.)
9:00 a.m.	Vintage Indy Exhibition (60 min.)
9:00 a.m. – 1:00p.m.	Rumble Before The Roar* (Pre-Race Party)
10:15 a.m.	USAC Silver Crown Qualifying (30 min.)
11:00 a.m.	NTT INDYCAR Driver Autograph Session
12:00 p.m.	USAC Silver Crown Pre-Race
12:15 p.m.	USAC Silver Crown "OUTFRONT 100" Race
	(80 laps/100 miles / 60 min.)
1:15 p.m.	Track Break (until 1:55 p.m.)
1:55 p.m.	NTT INDYCAR Driver Introductions
2:19 p.m.	Invocation / Anthem OL
2:22 p.m.	"Drivers to your cars"
2:35 p.m.	NTT INDYCAR / (260 laps) SH
	Bommarito Automotive Group 500
4:55 p.m.	Post-Race
5:30 p.m.	Paddock / Gateway Garage Experience Closes







Tentative – Schedule subject to change.

Additional entertainment elements to be added. \*Additional ticket required for Paddock & Rumble Before The Roar Access Campground move-out to be completed by 12 p.m. on Monday, August 28.